Wishlist för vår!

Drömmer om en snygg skinnjacka (som jag ju faktiskt köpte förra året), en trench, stråväska, ballerina, lyster, pigga naglar, och solkyssta kinder (eller i alla fall på låtsas)!

Adlinks:

  1. En bra skrubb måste man ha i hudvårdsarsenalen! Beroende på hudtyp kan man använda det som en del av kvällsrutinen 2 – 7 gånger i veckan. Jag, med känslig hy, gör det två. Det finns flera som är bra, vet att jag nämnt Mantles tidigare, men just nu använder jag Dr Barbara Sturm.
  2. Jag är ju ett fan av svenska Gucci Westmans naturliga smink och hudvård. För att hon verkligen vet vad hon gör, men också för att hon precis som jag har känslig hud. Litar på henne! Nu till våren har jag investerat i ett solpuder för pigg everyday-färg.
  3. Har alltid älskat röda och orange naglar. Det är ett snyggt komplement till den enklaste outfit. Matchar alla neutrala färger jag gärna bär. Dessa innehåller naturliga ingredienser dessutom!
  4. Jeans, t-shirt, keps och trench. Vårens snyggaste casual outfit! Den här är också lite, lite kortare vilket känns lättare liksom.
  5. På tal om skrubb! Jag gillar torrborstning, av massor av anledningar. För att det exfolierar, för att det hjälper med blodcirkulation, för att det KÄNNS bra efteråt.
  6. På tal om Westman Atelier har hon precis också släppt ett dussin läppstift. Matta, men krämiga färger med massor av fukt. Jag köpte ett i färgen ”Pique”.
  7. Ballerina är sommarens absolut största skotrend. Och gärna med ett litet band över foten, någon fin detalj i form av ett spänne eller strass (som Alaïas it-skor). Dessa är snygga till precis allt, och både fest och vardag.
  8. När en ny säsong tar vid är jag alltid extra sugen på nya dofter. Jag eldar just nu Morenos blommiga Santa Barbara-doft här hemma och i badrummen har jag Monterey-tvål.
  9. Stråväskan fortsätter trenda, vara snygg och praktisk!
  10. Och så är vi tillbaka på skinnjackor igen, och detta är den perfekta varianten. Lite oversize, snyggt sliten, bra färg. Jag älskar den!

Lämna en kommentar

Recent Articles