Septemberfavoriter

,

FD8D8BC1-BF0B-48C1-8E0F-5879B7FADF95

  1. Denna topp är mjuk, snygg och liksom casual och uppklädd samtidigt. Kommer från House of Dagmar.

2. Jag blir började elda Santa Barbara i somras igen( jag håller mig oftast till en doft i taget) och är besatt. Lätt rosendoft med friska noter av koriander och peppar.

3. Det är inte bara ansiktet som behöver lite extra TLC på hösten när det blir kallare ute. Denna skrubb för hårbotten lugnar och återfuktar både hår och skalp och får dessutom igång blodflödet vilket i sin tur främjar hårtillväxten. Christophe Robin Hydrating Cream Scrub.

4. Jag, som tidigare deklarerat här att jag ska satsa på hälsa och återhämtning i höst, har investerat i nya lakan! Sköna, rena, krispiga lakan är VITALA för en riktigt god natts sömn.

5. Pyjamasbyxor. Dessa och en urtvättad tisha. Boom.

6. Och en bra kudde! Även den är riktigt viktig för en god natts sömn. Gillar du låg, medium eller, som jag, en hög kudde i dun? Om man vill kan man lyxa till det med denna från Hästens.

7. Okej, så vi ligger i pyjamasbyxor i våra lakan med en skön kudde under huvudet, ett doftljus tänt och en skrubb i håret. Det är KLART att vi behöver en riktigt bra ansiktsmask då också. Känner att jag tipsat om 111Skin ganska frekvent det senaste, men det är de värda. Den här ansiktsmasken ger otrolig glow och återfuktning. Och lugnar huden!

8. Ett varmt bad innan läggdags är ett bra knep för bra sömn. Björk och Berries Fäviken badsalt hjälper dig att var a ner och doftar gott!

9. En filt på sängen eller i soffan, en snygg inredningsdetalj som kan lyfta ett helt rum.

10. Så knyter vi ihop påsen, eller återknyter till första bilden i alla fall: Jag älskar jeans som ni kanske vet, och även i form av kjol. Ett sånt där plagg som är användbart och bra att ha i basgarderoben.

 

Lämna en kommentar

Recent Articles